søndag 10. januar 2010

Stekt steinbit med tomat- og bønnesalat

Enkel hverdagsmiddag!


Til to personer trenger du:

2 store steinbit fileter

Marinade:
2 ss sambal olek (eller annen chillipaste)
korianderfrø, knuste i morter
en hvitløkbåt knust i morter
en skvis av en sitron

6 poteter delt i båter

Salat
10 cherrytomater delt i fire
en pakke aspargesbønner
1 ss sennep
2 ss olivenolje
salt og pepper


Slik gjør du:
Bland sammen sambal olek, hvitløk, korianderfrø og sitron, og mariner fisken i minst en time i dette.


Hvis du vil ha sprø skorpe på fiskefiletenkan du vende den litt i potetmel før du steker.

Stek på medium varme til fisken er gjennomstekt.

Salten er lett å lage. Skjær opp tomater, rens aspargesbønner ved å snitte den i endene og gi dem et raskt oppkok ( 1-2 minutter). Bland sammen dressing av sennep, olivenolje og salt & pepper.
Serveres med potetbåter, som du finner oppskriften på et stykke nede i denne bloggposten.

Ingen kommentarer: